HOME » ABOUT US

ABOUT US


The making of Pretty In ink.

 

Emmelie Moons.

Passie voor kunst, creëren, ontwerpen en tattoos, is de basis van mijn shop.

Al meer dan  5 jaar leg ik mij met heel veel plezier toe op het waarmaken van ideeën, dromen en wensen van mijn klanten. Elke tattoo wordt gezet met evenveel toewijding, enthousiasme en uiteraard in samenspraak met de klant. Daar wil ik mij ook voor blijven inzetten. 

Tatoeëren is en blijft mijn grote passie, maar mijn artistieke en enthousiaste kant zag het veel grootser

en ruimer, waardoor het idee begon te spelen om een extraatje aan te bieden. Na drie jaar mijn eigen shop te hebben wou ik meer aanbieden dan enkel maar tattoo's in fine line, botanical. Er kwam ook regelmatig vraag naar andere stijlen. Vandaar om even de koppen bijeen te steken en een zeer goede tattoo-artiest aan te trekken, gespecialiseerd in Oldschool gecombineerd met Dotwork. Elisa is hier een krak in en zet haar tattoo's met evenveel gedrevenheid en enthousiasme als mij. 

Daar bleef het echter niet bij. Even heb ik met de idee gespeeld een opleiding piercer te volgen, maar omdat tatoeëren het liefste is wat ik doe, leek het mij beter om dit aan een goede piercer over te laten. En daar was Sophie. Gedreven en correct.

Als lady team was een nieuwe uitdaging geboren. De locatie werd te klein, vandaar de verhuis naar een grotere shop, waar ieder zijn eigen stekje heeft om zijn specialiteit uit te voeren. 

Pretty in Ink staat voor hygiëne, discretie, enthousiasme en nog zoveel meer. Ik kan dan ook zeggen dat mijn twee collega's hierin volledig volgen. 

 

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes!

 

Sophie Daniëls

Sophie is onze piercer, is 22 jaar en geboren en getogen in Heusden-Zolder. Zij werkt als zorgkundige in een Woonzorgcentrum.

Op 16-jarige leeftijd liet ze haar eerste piercing zetten, en van 1 kwamen er 2 en...  Het plaatsen van piercings liet haar niet meer los en bracht haar tot het volgen van een volwaardige opleiding. Ze kon van haar hobby haar beroep maken.

Met haar medische achtergrond, weet ze heel goed waar ze mee bezig is en ben je altijd in super goede handen voor het plaatsen van jouw piercing.

Onze spring-in't-veld heeft heel veel gevoel voor humor, maar indien je vragen hebt of zij plaatst jouw piercing, neemt haar professionalisme het onmiddellijk over. Zij begeleid je van A tot Z. Het plaatsen van intieme piercings wordt niet gedaan.

Pretty in Ink staat voor hygiëne en discretie en hierin trekt zij uiteraard de lijn verder.

Omdat Sophie momenteel ook nog in de Zorg werkt, is het aangeraden een afspraak te maken voor het plaatsen van een piercing.

 

 

Elisa Geukens

Elisa studeerde Beeldende Kunsten aan de PXL MAD, is 25 jaar, geboren in Tessenderlo en woont in Pelt.

Zij is afgestudeerd als grafisch ontwerper. Ze startte voor vrienden en kennissen om kleine projectjes te maken, maar ze had meer in haar mars... Als kind boeide de tattoo wereld haar al. Ze wou zich hier verder op toe leggen en met een artistieke achtergrond was dit maar een kleine stap. Ze startte als student met het ontwerpen en uittekenen van tattoo's. 

Creatief en artistiek als ze is, ging ze zich hier verder op toeleggen en besloot dat behalve het tekenen van ontwerpen, het effectief zetten van tattoo's ook zeker voor haar weggelegd was.

Ze houdt zich reeds 4 jaar actief bezig met deze kunst. Haar specialiteit is Oldschool gecombineerd met Dot Work. Dit heel vaak met een tintje humor in verwerkt, lees 'Ignorant tattoo', een zeer opkomende stijl.

Heb je graag meer advies of vragen in verband met tattoo's, aarzel zeker niet om ons te contacteren. Elisa werkt ook steeds op afspraak, dus graag een seintje vooraf.

 

Pretty in Ink staat voor hygiëne en discretie en ook zij is hierin heel streng en draagt zij verantwoordelijkheid.